De Oranjevereniging Hummelo en Oranje, daagt jullie uit om er op uit te trekken en een fantastische sneeuwfoto te maken. De wedstrijd is bedoeld voor jong en oud. De wedstijd bestaat uit twee categorieën, Sneeuwpop/bouwsel en sneeuwfoto.

Sneeuwpoppenwedstrijd

De sneeuwpoppen/ bouwsel wedstrijd is bedoeld voor kinderen, maar uiteraard mogen ouders/verzorgers best een handje helpen. Een traditionele sneeuwpop doet het altijd goed, toch kan het ook leuk zijn om eens een ander figuur te maken.

Bedenk alvast wat voor sneeuwpop je wil maken en zoek de attributen die je eventueel nodig hebt vooraf bij elkaar: knopen, een winterpeen, gaas wellicht. Is je sneeuwpop af? Ga dan met ‘m op de foto en stuur het resultaat naar Gerda viag.jansen@hummelo-en-oranje.nl .v.v.. Zet in het mailtje je naam, leeftijd en telefoonnummer. De drie mooiste sneeuw bouwwerken  worden beloond met een mooie prijs.  De inzending kan je insturen kan tot en met zondag 21 februari.

Foto’s
Volwassenen (en kinderen natuurlijk ook) mogen los gaan met hun camera. Per persoon mogen zij twee foto’s in zo hoog mogelijke resolutie insturen. Landschap, stadsbeeld, stilleven, sneeuwpret; alles is toegestaan. Stuur je inzending naarGerda via g.jansen@hummelo-en-oranje.nl o.v.v.De mooiste inzendingen worden beloond en gepubliceerd . Insturen kan tot en met zondag 21 februari.

Maak er wat moois van,

Het bestuur van Oranjevereniging Hummelo en Oranje