“Hummelo en Oranje” kan terug zien op een geweldig weekend met twee keer een volle zaal in de Gouden Karper.
Toen zaterdagmorgen duidelijk werd dat het een mooie dag zou worden, kwam bij het bestuur wel even de vraag op wat dit voor gevolgen zou hebben voor het bezoek ’s middags.
Vol spanning keken we dan ook uit naar het moment dat we de eerste mensen konden verwachten. En wat bleek, de zaal liep vol. Een prachtig begin van de middag en daarmee het hele weekend.

De spelers deden hun uiterste best en gingen zo op in hun rol dat sommige kinderen het wel heel spannend vonden. Vooral de vervaarlijk uitziende reuzen wisten de spanning voelbaar te maken. Gelukking zorgden de Grote Vriendelijke Reus en Sofie er, samen met de koningin en de hoofden van leger en luchtmacht voor dat alles toch nog goed af liep.

Voor de zondag hadden we vertrouwen in een goede opkomst, maar wat we zagen overtrof alle verwachtingen. Toen we om half drie de deur van de zaal openden, stond er reeds een lange rij te wachten. Gelukkig kunnen er veel “makke schapen in een hok”, want we kwamen stoelen te kort en er moest ook nog een vrije baan zijn voor de komst van de helikopter. Maar gelukkig vond iedereen een plaatsje, al moesten sommigen blijven staan.
Ook deze middag lieten de spelers zich van hun beste kant zien en gaven een prima voorstelling. Na afloop bleek dat de mensen erg hadden genoten. Uiteraard van het spel, maar ook van het prachtige decor, de mooie belichting, de geluidseffecten, de kleding en de grime.

Het doel van “Hummelo en Oranje” om iets anders te doen dan gebruikelijk, waarbij ook de kleineren onder ons aan bod kwamen, lijkt hiermee geslaagd.
Iedereen die hier, op welke manier dan ook, heeft meegewerkt, heel hartelijk bedankt.

Achterhoekfoto was er zaterdagmiddag ook en als je de foto’s nog even wilt bekijken, dan kan dat door hier te klikken. ([su_post field=”post_date” default=”” before=”” after=”” post_id=”” filter=””])